Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ – Εκτός λειτουργίας η στάση Ασκληπιείο Βούλας
Η σφοδρή κακοκαιρία στην Αττική προκαλεί προβλήματα σε ΗΣΑΠ και Τραμ, με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινό κλείσιμο σταθμών.
Η έντονη κακοκαιρία που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει προβλήματα και στα μέσα σταθερής τροχιάς.
Νωρίτερα σήμερα, διεξήχθησαν μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ και στη Γραμμή 7 του Τραμ, με την ΣΤΑΣΥ να ανακοινώνει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο η ΣΤΑΣΥ έκανε γνωστό πως αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό Κηφισιά – Πειραιάς.
Επίσης, στη Γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις περιοχές του Πειραιά και της Γλυφάδας και εκτός λειτουργίας παραμένει μόνο η στάση Ασκληπιείο Βούλας.
.